|

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Tutvustamisnurk » Minu kääbuspinšer » Tequila
Tequila
TequilaDate: Thursday, 2012-09-06, 12:44 PM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Tere foorum!

Ei tea, kas siin keegi ka üldse käib aga paneks oma lugu ka siia kirja smile

Viimased kaks päeva on hullumeelsed olnud. Veel alles eelmisel nädalal meil polnud isegi plaanis koera võtta.
Sellell kevadel, aprilli kuus meil suri meie pere lemmik- kass Marcus, kes oli Scottish fold. Ta oli mulle lihtsalt nii kallis. Ja üks päev ta ei tulnud enam koju ja paari päeva pärast leidsime teda meie kodu kõrvalt. Ei tea mis võiks küll põhjuseks olla- infarkt? insult? Ta oli ju kõigest 5 aastane. Peale seda polnud meie kodus enam nii nagu ennem. Oli tühi tunne, kuigi kodus mul veel 2 last.
Esimesed kuud ma ei tahtnud näha ega kuulda midagi teisest loomadest. Siis leidsin internetist artikli, kus üks naisterahvas räägib täpselt sama lugu mis meil juhtus ja sama kass oli isegi. Selle loo lõpus annab ta mõista, et kõige paremini looma surmast üle saada on võtta uus loom. Mäletan, et suvel hakkasin vaatama internetist lihtsalt loomade kuulutusi. Mul ei olnud plaanis osta, lihtsalt siis olin valmis sellest lihtsalt mõelda. Südamest ma lootsin leida kedagi, kes asendaks teda aga samas sain aru, et temale vastast pole. Ta oli ainulaadne ja ükski teine loom ei asendaks mul teda.
Nii oli eelmise nädalani....Vaatasin järjekordselt loomade kuulutusi ja siis nägin Teda- väike min pin smile No kuidagi tundsin kohe ennast teisiti-võtsin telefoni ja saatsin omanikule sõnumi küsimusega, miks maha müüb? Tundub ju imelik- 5 kuune, ilma tõupaberiteta, nende juures elanud ainult 2 nädalat. Vastuseks tuli, et enam nad koera ei müü.
Järgmine hommik tuleb sõnum- kas ma olen ikka veel koerast huvitatud. No siis ma ei saanud enam üldse aru. Hakkasin uurima mis ja kuidas, miks jne.
Kuna me mõlemad rääkisime inglise keelt vähe ( ei ela eestis), siis palju jäi muidugi arusaamatuks.
Nende kääbuspintšer oli nimega Tequila, võtsid endale 2 nädalat tagasi kuigi neil oli juba 1 koer ja 3 kassi wacko Ja põhjuseks, miks nad müüvad oligi see, et kassid "terroriseeirid" koera. Ja no arvata võib ju !
Kuna nad elasid suht kaugel meie juurest siis niisama sõita vaatama ma poleks läinud.
Niimoodi suhtlesime 2 päeva. Mina muudkui esitasin küsimusi- nemad vastasid. Kutsika hind oli poole odavam tõupaberitega omast. Lugesin need päevad läbi sellest tõus ja ta sobis kõige poolest meile ideaalselt.
Ja eile läksingi õhtul temale järgi. Teadsin umbes mida tuleks vaadata tema juures kuigi kartsin, et äkki haige koer või mida iganes.
Sain kokku perenaisega (noor tütarlaps) ja tema emaga. Mõlemal olid pisarad silmis. Nuttes tegime ostu-müügi lepingu ära, vaatasin vet. passi üle, et vaktsiin oleks tehtud ja oligi koer minu oma.
Täna on siis esimene hommik meie pere lemmikuga. Tunneb ennast hästi, mängib, sööb ja magab, nagu oleks ta meil juba pikemat aega olnud.

Selline on siis Meie lugu smile Nüüd jälgin hoolega tema käitumist. Ta sai alles 1,5 ndl tagasi esimese vaktsiini, mis pidi just pintšeritele ohtlik olema- kõrvalnähtudega.

Kui keegi oleks nõud mind abistama kasvatuses ja ka olulisi asju mille teada andma selle imelise tõu kohta, oleksin väga väga rõõmus. Nii mina, kui ka Tequila smile
 
Forum » Tutvustamisnurk » Minu kääbuspinšer » Tequila
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Kuu pinšer
Tulekul
Statistika
Logi sisse