|

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Tutvustamisnurk » Minu kääbuspinšer » Emilien Juros Šypsenele
Emilien Juros Šypsenele
kaabuspinserDate: Wednesday, 2012-06-20, 3:45 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
Nimi: Emilien Juros Šypsenele
Sündinud: 22.12.2011
Kennel: Juros Šypsenele(Leedu) eesti keeles tähendab “mere naeratus”
Tõug: Kääbuspinšer
Näitused: 2x TPK ja EAH, JUN SERT, VSPJ

Asi hakkas arenema 2010 aastal kuskil sügisel, kus ma sain aru, et mul on vaja uut koera agility jaoks.

Sai treeneriga siis arutatud ja otsustatud, et tuleb border. Hakkasin asju ajama, otsisin kenneleid Euroopast, sai palju kirju kasvatajatele saadetud ja uuritud, kuigi alati läks midagi nihu ja keda ei olnd, oli border. Mõneks ajaks rahunesin maha ja jätsin koeraotsingud pooleli, mingi aeg hiljem jätkasin siiski sealt kus pooleni jäi. Silma jäi border Inglismaalt, natukene peale asja uurimist tundus asi lootusrikas aga paraku vajus see siiski ära.

Mingil hetkel hakkasime emaga mõtlema selle peale, et ma ei Pruugi pärnu jääda, on vaja ülikooli minna ja kuhu ma kahe suure koeraga minema hakkan? Nüüd hakkasid asjad liikuma väiksese koera suunas, kuid suurim probleem oli, milline tõug? Räägitud sai erinevate inimestega ja kuulatud erinevaid arvamusi. Oluline oli see, et tulevane koer pidi olema tõug, kellega saaks agilityt harrastada. Tüüpilised agility tõud on jack russel ja sheltie aga nad ei olnud mulle südamelähedased.
Otsides edasi kenneleid, teadmata isegi, keda tahan, sattusin Leedu kenneli lehele. Oli just selline aeg, kui hakati kutsikaid loovutama, vaatasin siis põnnid üle ja kui ma Emili pilti nägin teadsin, see on tema, see õige. Nüüd hakkas läbirääkimine ning varsti oligi see aeg, kus oli sõit Leetu Emili järgi.

Tegelikult nüüd tagasi mõeldes, ei suuda ma siiani uskuda et mu vanemad olid nõus koerale järgi minema Leetu:D

Emiliga käin näitustel ja tegelen agilityga, viimane on minu jaoks kõige tähtsam.

Ta on agilitys väga tubli kui ta suudab end kokku võtta, paraku lähevad jooksud metsa sellepärast, et ta otsustab vahepeal rajalt ära joosta, on ju vägev vaadata mida teised koerad teevad.

Kättemaksuhimuline on ta ka, jättes ta üksi tuppa lahtiselt, võid koju tulles olla kindel, et sind ootavad ees täissirtutatud kohad:D

PILT minu kääbikust


http://mikotegemised.wordpress.com
 
Forum » Tutvustamisnurk » Minu kääbuspinšer » Emilien Juros Šypsenele
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Kuu pinšer
Tulekul
Statistika
Logi sisse